Fel lehet készülni 2,5 hét alatt 3 nehéz vizsgára? Nagyon fontos!
Nem egy napon lennének, csak egymáshoz közeli időpontokban. De már előre kétségbe vagyok esve, és sokszor a pánik tör rám, félek, hogy össze fogok zavarodni.
Nektek már kellett párhuzamosan készülni 3 vizsgára? Hogy sikerült? Milyen módszerrel tanultatok rá?
Az több mint egy hónap. Addig is készülj előre amit tudsz, szerezd be, válogasd ki a tanulandó jegyzeteket, kb. lődd be melyikre mennyit akarsz készülni, majd minden napra ossz be néhány tételt/leckét. Hagyj időt némi pihenésre és ismétlésre is.
Lehetőleg a vizsga előtti pár napon már ne tanulj újat, az addigiakat ismétld át. (Ha ilyen sűrűn van, lehet az első előtt végig kell érni minden.)
Illetve a szokásos igyál sokat, mozogj párnaponta legalább, feküdj le korán... Raklap csokit és kávét/energiaitalt készíts be.
Első vizsgaidőszak csúszott így össze?
Nem, ez a harmadik, csak elég hülyén vannak elosztva az időpontok, és hajlamos vagyok pánikrohamot kapni. Eddig egy időben viszonylag elég időt tudtam szánni egyszerre egy nehéz vizsgára.
De csak dec. 17-től tudok elkezdeni erre a 3-ra tanulni, mert addig is van néhány vizsga, de azok nem olyan vészesek. Köszönöm a tanácsokat egyébként, ment a zöld pacsi. :)
Akkor van már tapasztalatod, ez talán segít abban hogy tudd tartani a menetrendet:)
+1: Jobb 2 tárgyból átmenni mint csak egyből, úgyhogy ha véletlen úgy éreznéd reménytelen akkor válassz egyet amit később csinálsz.
De gondolom sokaknak sikerül mindezek ellenére is 3, úgyhogy nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!