Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fel lehet fél év alatt készüln...

Fel lehet fél év alatt készülni emelt kémiára és biológiára?

Figyelt kérdés

Külföldi vagyok és nálunk nincs is semmiféle fakt, szóval elég nagy hátránnyal indulunk szerintem :/

GYTK-ra szeretnék menni, és elég jól megy a kémia is meg a biosz is, de nemtudom mennyire lehet erre egyedül felkészülni? Volt már akinek sikerült?

2014. nov. 23. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Fel lehet két nap alatt is, attól függ, honnan indulsz. Szerintem keress fel egy magántanárt mindenképpen! Amúgy nem nagy ördöngösség, főleg, ha amúgy is van érzéked hozzá, egyik ismerősöm gyakorlatilag a 0-ról hozta fel magát 1 év alatt emelt 80%-os szintre.
2014. nov. 23. 21:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért 1 év alatt emelt biológia nem ugyan az mint fél év alatt emelt biológia+kémia... ne haragudj hogy ezt mondom de szerintem az nem fog sikerülni. Ha nem jártál faktra alapból 2x olyan nehéz lesz, kémiáról nem is beszélve emelten... TALÁN ha minden nap 4-5 órába vennéd+ hétvégén több időt szánnál rá, esetleg sikerülne 60% körülire mindkettő, de ehhez jó képességűnek kell lenned.
2014. dec. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!