Fel lehet fél év alatt készülni emelt kémiára és biológiára?
Figyelt kérdés
Külföldi vagyok és nálunk nincs is semmiféle fakt, szóval elég nagy hátránnyal indulunk szerintem :/
GYTK-ra szeretnék menni, és elég jól megy a kémia is meg a biosz is, de nemtudom mennyire lehet erre egyedül felkészülni? Volt már akinek sikerült?
2014. nov. 23. 21:29
1/2 anonim válasza:
Fel lehet két nap alatt is, attól függ, honnan indulsz. Szerintem keress fel egy magántanárt mindenképpen! Amúgy nem nagy ördöngösség, főleg, ha amúgy is van érzéked hozzá, egyik ismerősöm gyakorlatilag a 0-ról hozta fel magát 1 év alatt emelt 80%-os szintre.
2/2 anonim válasza:
Azért 1 év alatt emelt biológia nem ugyan az mint fél év alatt emelt biológia+kémia... ne haragudj hogy ezt mondom de szerintem az nem fog sikerülni. Ha nem jártál faktra alapból 2x olyan nehéz lesz, kémiáról nem is beszélve emelten... TALÁN ha minden nap 4-5 órába vennéd+ hétvégén több időt szánnál rá, esetleg sikerülne 60% körülire mindkettő, de ehhez jó képességűnek kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!