Draxx kérdése:
Van még remény?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 6. osztály második félévéig kitűnő taluló voltam,de ezután az apám meghalt és édesanyám örült hogy el tudott tartani.Állandóan segítettem,volt hogy muszáj volt és nem jutott időm csak egy csöpp tanulásra.Most 8. osztály első félévében szeretném behozni mert jóra fordultak a dolgok,de szörnyűen lemaradtam azóta.Egyik osztálytársamat sem érdeklem, pedig már fordultam hozzájuk, magánórára meg nem nagyon van időm.Van még esély behozni valahogy az óriási lemaradást?2014. nov. 23. 20:57
1/1 anonim válasza:
Ne az osztálytársaidtól várj korrepetálást, mert ők ugyanannyi időbe tellenének, mint a magánórák. Inkább keress magánórákat, korrepetáló tanárokat, az általad gyengének érzett tantárgyakból. Áldozz idót a tanulásra, mert a jövőd, az életed minősége függ tőle. Anyukádnak pedig az internetezésből, játékból-haverozásból lecsípett időben is tudsz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!