Valami baja van az osztályfőnökömnek?
Figyelt kérdés
13L vagyok és ötödikben egy új suliba mentem az egyik barátnőmmel. Az osztályfőnökünk akkor még vicces volt, vicceket mesélt. 6-ban egyre kevésbé, most idén meg már kibírhatatlan. Nincs olyan hét, amikor meg nem sértődik. Férfi, de amikor éppen ideges, mond valamit, hogy ,,Nem érdekeltek" és kivonul a teremből. Vagy legutóbb a fiúk nem írták a jegyeket az ellenőrzőbe szépen, és a 30 gyerekből úgy 10-ét széttépte. Aztán leült, és gonosz vicsorral a fején leaprózta, pici darabokra tépte. Nem túlzok. Mi a barátnőmmel elég csöndesek vagyunk, csak akkor beszélünk, ha muszáj, és akkor is csöndben. Egyik nap odajött, és megkérdezi: Mondták már neked, hogy beteg vagy? Én nem tudtam mit mondjak, azt mondja: Itt az ideje, hogy megtudd. Elég izé volt. Kibírhatatlan! Van valakinek még ilyen szemét tanára? Mit csináljak?2010. jan. 29. 15:55
11/13 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló voltam, még annyit, hogy ne csak 1-2 ember merjen szólni, hanem MINDENKI. Ilyen mentalitást nem vagytok kötelesek eltűrni.
12/13 anonim válasza:
20:07 igazat adok, és ne féljetek szólni!
13/13 anonim válasza:
Nem olvastam el a válaszokat, de ha tesztek valamit az biztos h őt rögtön kirúgják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!