Harmadikos gimnazista vagyok és fizikából nagyon rosszul állok, pontosabban bukásra..néhány napja több társammal is ott kellett maradnom az órák után, hogy "kapjunk még egy utolsó esélyt, illetve volt aki a jobb jegyért felelt" Nagyon sokat készültem erre a javitásra, de annál a kb négy embernél előtte azokat a kérdéseket, amikre készültem, ..Én maradtam utoljára vele a teremben és miután mindenki elhúzott szemetebbnél szemetebb kérdéseket kezdett nekem feltenni fizikából, mire egyikre sem tudtam a helyes választ, elmondta, hogy meg fog buktatni..de néhány nappal később még ad egy esélyt..
Lehet, hogy azért haragszik rám, mert nem mentem el az előző osztálykirándulásra?(imádja egyben tartani a csapatot)Lehet, hogy tetszem neki..és mivel másképp nem tudja kifejezni, ő 33 ezért cseszeget?
2010. ápr. 27. 23:53
1/6 anonim válasza:
Vagy felajánlaná, hogy csinálj egy kis szorgalmit a kettesért;)
2010. ápr. 28. 00:00
2/6 anonim válasza:
Hogy nem mentél el az osztálykirándulására, ezzel kifejezted kritikádat vele szemben úgymond, semmibe vetted a "munkáját", az eszméit:s, ezért most ő is ezt teszi veled.
2010. ápr. 28. 00:03
3/6 anonim válasza:
Ne hallgass 128 kb/s bitrátájú zenét, nem jó az.
2010. ápr. 28. 00:06
4/6 anonim válasza:
nem tetszel neki, hanem egy Q, aki csinálja a p*csáját.
2010. ápr. 28. 00:24
5/6 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak egyszerűen meg kéne tanulni a fizikát, és nem mögöttes szándékokat meg rosszindulatot keresni a tanár viselkedésében. Hmm? Szerintem az, hogy külön rátok szánta az idejét, amiből neki is kevés van, és vette a fáradságot, hogy az órák után külön foglalkozzon veletek, szerintem a jó szándékát mutatja.
2010. ápr. 28. 10:50
6/6 anonim válasza:
A tanárok márcsak ilyenek. Az összes. A fizika meg... pff
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!