Ha szeptemberben beiratkoztam az egyetemre, és nem járok be, mit csinálnak velem?
Gondolom automatikusan kiiratnak, nemde?
KI KELL FIZETNEM A TÁMOGATOTT FÉLÉVEMET AMIRE BE VOLTAM IRATVA?
Ha holnap kiiratkozom akkor is kell fizetnem? Milyen indokkal tudok kiiratkozni? S hogyan?
Amúgy mért kell fizetnem, ha támogatottra vettek fel??
félreértettem,azt hittem fizetős.
tehát fizetned nem kell, de kérj halasztást. Bemész a tanulmányi osztályra és leadsz egy kérvényt
a halasztási lehetőségem nem akarom elpocsékolni, meg kérvényt sem tudom hogy kell irni...
szóval 100 százalék nem fizetetik ki velem?
Nem, a félévedet nem fizettetik ki. Ha viszont vettél fel tárgyakat, de nem teljesítetted, akkor egyes egyetemen a nem teljesített kreditek után kell díjat fizetned. Nem fognak automatikusan törölni a névsorból, ahhoz kicsit többet kell tenned. Mondjuk háromszor egymás után "elfelejtesz" beiratkozni. Az első kettőnél még megkapod a passzív státuszt, a harmadiknál már búcsút intenek neked. De hidd el, az egyetemet, főleg a legkevésbé sem érdekli félév közben, hogy bejársz-e órákra. Sőt, még az sem, levizsgázol-e. Ha nem sikerül, nem rúgnak ki, csak később végzel.
Kérvényt írni pedig nem nehéz, ha érettségiztél magyar nyelv és irodalomból, tudnod kell a módját. Mint ahogy azt is, hogy nem illik csupa nagybetűvel írni interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!