Ahhoz, hogy jelentkezni tudjak főiskolára, be kell fizetnem valamennyi összeget?
Be bizony....9000 Ft 3 szakra jelentkezés, ezen felüli szakok asszem +2000 ft.
Ja h és úgy tudom, hogy jelentkezési lapot csak a felvételis könyvvel lehet venni, ami szintén 2000 Ft
Ingyenes magyar oktatás :)
igen 9000Ft!
de ha ugyannnak a szaknak az állami és ktg-s formáját is jelölöd az egynek számít..tehát ezért a 9000Ft-ért összesen akár 6 helyet is megjelölhetsz...bár gondolom nem akarsz fizetőset megjelölni...
hát sajna sokaknak ez a 9000Ft is sok..
bár ha vki fősulira,egyetemre akar menni akkor ez az összeg nem szabadna h.a földhöz vágja..tudom nem a diákok hibája.:O
ennél sokkal több költenivalója lesz az évek során..még ha állami támogatott szakra is veszik fel
valóban be kell fizetned 9000 ft-ot, de ráérsz vele májusban, amikor kiküldik a regisztrációs csekket.
am szerintem meg jelentkezz e-felvátelivel, és nem kell jelentkezési lapot vásárolni, postázni.
Igen. Én is most felvételizek, ée én is interneten csinálom.
A három szakot érdemes megjelölni, mert ha csak egyet jelölsz, akkoris 9000, szóval akkor inkább jelölj be hármat... Az e-felvi azért jó, mert ha csak nem adsz meg rossz adatokat, nem lehet elrontani, és utólag javítható, a paír meg egyszer csak elfogy, és nem fér rá a javítás:)
A felvi-n megtalálod a felvételi tájékoztató egész tartalmát, nem muszáj 2000-ért megvenni.
www.felvi.hu
Egyetlen hátránya, hogy mindig, ha belépsz egy menüpontba (én eddig többet nem találtam) beugrik egy hirdetés, dehát bezárod a hirdetést, és ennyi.
Még power-pointot is töltöttek fel, ami részletesen elmagyarázza a folyamatot!
Remélem, hasznos voltam:)
Sok sikert!
Veró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!