Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ahhoz, hogy jelentkezni...

Ahhoz, hogy jelentkezni tudjak főiskolára, be kell fizetnem valamennyi összeget?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 09:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy a jelentkezési lapot beadhassam, és elfogadják a jelentkezést, ahhoz kell-e valamennyit befizetni? Így értem.
2010. jan. 29. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Be bizony....9000 Ft 3 szakra jelentkezés, ezen felüli szakok asszem +2000 ft.

Ja h és úgy tudom, hogy jelentkezési lapot csak a felvételis könyvvel lehet venni, ami szintén 2000 Ft

Ingyenes magyar oktatás :)

2010. jan. 29. 09:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok :) A felvi.hu-n minden fent van a fősulikhoz és a jelentkezéshez
2010. jan. 29. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

igen 9000Ft!

de ha ugyannnak a szaknak az állami és ktg-s formáját is jelölöd az egynek számít..tehát ezért a 9000Ft-ért összesen akár 6 helyet is megjelölhetsz...bár gondolom nem akarsz fizetőset megjelölni...

2010. jan. 29. 09:51
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

ezen irodák egyikénél is beszerezheted a jel.lapot!!ingyen!!

[link]

2010. jan. 29. 09:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. még kicsit meg is örültem, hogy "csak" 9000 ft...:) Többre számítottam.
2010. jan. 29. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

hát sajna sokaknak ez a 9000Ft is sok..

bár ha vki fősulira,egyetemre akar menni akkor ez az összeg nem szabadna h.a földhöz vágja..tudom nem a diákok hibája.:O

ennél sokkal több költenivalója lesz az évek során..még ha állami támogatott szakra is veszik fel

2010. jan. 29. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

valóban be kell fizetned 9000 ft-ot, de ráérsz vele májusban, amikor kiküldik a regisztrációs csekket.

am szerintem meg jelentkezz e-felvátelivel, és nem kell jelentkezési lapot vásárolni, postázni.

2010. jan. 29. 10:56
 9/10 anonim válasza:

Igen. Én is most felvételizek, ée én is interneten csinálom.

A három szakot érdemes megjelölni, mert ha csak egyet jelölsz, akkoris 9000, szóval akkor inkább jelölj be hármat... Az e-felvi azért jó, mert ha csak nem adsz meg rossz adatokat, nem lehet elrontani, és utólag javítható, a paír meg egyszer csak elfogy, és nem fér rá a javítás:)

A felvi-n megtalálod a felvételi tájékoztató egész tartalmát, nem muszáj 2000-ért megvenni.

www.felvi.hu

Egyetlen hátránya, hogy mindig, ha belépsz egy menüpontba (én eddig többet nem találtam) beugrik egy hirdetés, dehát bezárod a hirdetést, és ennyi.

Még power-pointot is töltöttek fel, ami részletesen elmagyarázza a folyamatot!

Remélem, hasznos voltam:)

Sok sikert!

Veró

2010. febr. 5. 01:34
 10/10 anonim válasza:

*és

Bocsánat :P

2010. febr. 5. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!