Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudok még OKJ-s Képzésre...

Tudok még OKJ-s Képzésre jelentkezni? Mit tudok tenni, ha nem sikerül bejutni a főiskolára de nagyon szeretnék még idén továbbtanulni? Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
jelentkezhetsz még a pótfelvételin fizetős szakokra főiskolára/egyetemre, vagy majd miután kiderülnek a ponthatárok júliusban, látod egy csomó helyen a hirdetéseket(napilapok, hirdetési újságok, internet), h jelentkezz okj-s képzésekre. pont azoknak, akiknek nem sikerült a felvételi.
2010. jún. 14. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Tavaly a pótfelvételinél volt OKJ-s képzés ingyenesen.

Figyeld a felvi.hu-t vagy a napilapokat kb. augusztus elején.

2010. jún. 15. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizonyos életkorig(22-23,esetleg 25 év) ingyenes az OKJ képzés. Érdemes ezt kihasználni ha nem vettek fel és később újrapróbálkozni, én is kihasználtam volna a lehetőséget, de szerencsére felvettek. Viszont ma már szakmákból van hiány, tehát lehet, hogy a diplomám semmit nem fog érni és a végén az OKJ-ért is fizetnem kell(százezres nagyságrendek), ahhoz, hogy egyáltalán megtudjak élni.
2010. jún. 17. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
A pótfelvételi ponthatára(i) aug. 29-én derülnek ki,(legalábbis tavaly így volt) és OKJ-ra még szeptemberben is lehet jelentkezni, ráadásul bőven van választék, úgyhogy ne aggódj, mindenképpen tovább tudsz tanulni.
2010. jún. 18. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!