Van jogszabály arra, hogy egy iskolában megtiltsa a tanár a szerelmi kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van 2 diák egy iskolában!Egy fiú és egy lány természetesen!Az osztályfőnök kijelentette, hogy ha a lány nem szakít barátjával, akkor a lány nem vehet részt az iskola programjain!Kérdem tőletek hogy hogyan lehetne megtámadni az osztályfőnököt jogszabályon keresztül!Mert ez amit művel ez egyszerűen elfogadhatatlan!Válaszotokat előre is köszönöm!2010. jan. 28. 18:52
1/11 anonim válasza:
Sztem ez olyan hülyeség. Abba nem szólhat bele, hogy iskolán kívül mit csinálnak. Max abba, hogy a sulin belül mit. Sulin belül ne nyalják falják egymást vagy ne fogdossák ilyenek( mondjuk nem tom hogy csinálják e) Sulin kívül azt csinálnak amit akarnak. Amúgy meg kit érdekelne az iskolai rendezvény??? És a szülők???? Azok hol vannak???? Igazgató???? Amúgy meg az ofi ráizgult az egyikre vagy miért nem mindegy neki???? :S ASD
2/11 anonim válasza:
Egyszerű, sulin belül ne tapizzák, falják egymást az illetők, azt a pár órát csak kibírják. Utánna azt csinálnak, amit akarnak. Akkor az ofőnek sem lehet beleszólása. Meg amit nem lát vagy tud, az nem fáj neki. Amúgy nem lehet valamelyik gyerek szülőjének a keze a dologban?
4/11 anonim válasza:
pontosan, ahogy írták. iskolában nyugi van, akkor a tanárt se fogja zavarni, azon kívül meg azt csinálnak, amit akarnak. egyébként meg szerintem azt meg kéne valahogy indokolnia a tanárnak, h miért is nem vehet valaki részt egy iskolai rendezvényen, és az nem jó ok, h "mert nem szakítottak...'
5/11 anonim válasza:
Hát ehez nincs jóga a tanárnak persze nem csókólózanak az órán vagy ne vonja el a figyelmét nagyon a fiúja de hogy eltiltsa egymástól ez hülyeség mi ö Isten ? vagy netán a fiú vagy a lány szülei manapság már az sem számit ha a szülei tiltsák
6/11 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály?
Ajánlom az alkotmány XII. fejezetét...
7/11 anonim válasza:
Még valami ne jogszabályokkal támadjad, hanem a szülővel...
8/11 anonim válasza:
23:33
nem tudom te melyik Alkotmányt ismered,de biztos nem a magyart!!!
semmiféle ilyen (jog)szabály nincs!!!
9/11 anonim válasza:
07:29
Akkor ajánlom, hogy megismerkedj vele...
Hol korlátozhatná egy tanár a diák szabadságát, kapcsolatait?
10/11 anonim válasza:
7:29 vagyok
én is ezt mondom...nem korlátozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!