El lehet boldogulni, a mai világban érettségi nélkül, vagy nélküle csak rabszolga munkát dolgozhatok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 10:39
1/11 anonim válasza:
Sajnos azt vettem észre a környezetemben, hogy akiknek nincs érettségijük, nagyon alja munkákat kapnak csak... :(
Mindenki képzi magát, hogy ebből kitörjön.
2/11 anonim válasza:
Az érettségi ma már annyira alap mint a 8 általános.
3/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor érettségivel ,nem lehet kevés pénzt keresni és éhen halni?
2014. okt. 23. 23:25
4/11 anonim válasza:
az érettségi ma már csak azért van hogy legyen, semmi extra, de kell :(
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor megyek a híd alá csövezni.
2014. okt. 24. 12:25
6/11 anonim válasza:
Nekem nincs érettségim szakmunkásképzőt végeztem.Havi 300-350 et keresek,igaz kb:250-300 órát dolgozom.
7/11 anonim válasza:
Szakképzés nélkül csak minimálbért lehet keresni, az jelenleg kb 67 ezer netto. Ebből nem lehet megélni. De ha elmész takarítani Ausztriába akkor meg lehet élni. Ott viszont a takarítóknak is kell beszélni németül.
Ha szakács szakmunkás vagy, akkor érettségi nélkül is rendes fizetést kaphatsz, de a puszta érettségi csak egy alap, az nem ad szakképzettséget.
8/11 Juliusz48 válasza:
Rabszolga munka az, amit kedv nélkül végzel, a napi betevőért. Ha ezért olyat csinálsz amihez kedved is van, meg érzéked is, akkor már nem érzed rabszolga munkának. Sok később művésznek tartott ember, az éhenhalás határán is boldogan alkotott.
9/11 zsófiiii17 válasza:
Menj el Nemetorszagba tejeskocsit vezetni mert azzal netto 900ezret keresnel (a baratnom apukajatol tudom mert o is ezt csinalja es netto 900ezret keres)
10/11 A kérdező kommentje:
ma 15:49
És mennyit dolgozik?
2014. nov. 19. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!