Lehet kérni, hogy kinél érettségizhessek?
Figyelt kérdés
Kémiáról lenne szó. Úgy volt hogy emelt érettségire megyek, de még sem "kell", ezért inkább csinálok egy nagyon jó középszintűt.
A kémia tanárom 9-10-ben még jó tanár volt, de utána fakultáción teljesen megkattant és nem lehetett vele mitkezdeni, össze-vissza vette az anyagot, de közben nagyon szigorú volt, ha egyszer nem voltam órán máris kitalálta hogy én lógok az órájáról és ezért hónapogik szivatott. Így otthagytam a fakultációt. De mivel ő volt a tanárom, ezért elvileg nála kellene érettségiznem, de én nem szeretném. Van erre megoldás vagy próbáljak vele beszélni? Az a kérdésem, hogy kérvényezhetem-e hogy más tanárnál szóbelizzek?
2014. okt. 22. 20:45
1/1 anonim válasza:
Te nem kérvényezheted. Az igazgató hatásköre, hogy kijelölje a vizsgáztató tanárt. Legfeljebb azt lehet megpróbálni, ha egyedül te vagy érintve, hogy beszélsz egy másik kémiatanárral, hogy vállalná-e a vizsgáztatásodat, és ő megbeszélné ezt az igazgatóval. De ha más is érettségizik kémiából az osztályból, akkor biztos, hogy az osztályban tanító tanárt fogják kijelölni. Felvételi tárgy a kémia? Mert akkor érdemes lenne emeltezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!