Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek magától jött, hogy mit...

Nektek magától jött, hogy mit akartok majd dolgozni, így azt is tudtátok, hogy mit tanuljatok?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem igazán tudok olyan munkát amit szívesen csinálnék,így azt se tudom,hogy mit tanuljak.
2014. okt. 21. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én elmúltam harminc, és még most sem tudom, mit szeretnék csinálni... Mindig irigyeltem azokat, akik már kamaszként is határozottan ki tudták jelenteni, hogy ők ezzel vagy azzal akarnak foglalkozni.

Melyik tantárgyat szereted a legjobban? Mit szeretsz szabadidődben csinálni? Indulj ki ezekből, koncentrálj rájuk, aztán az élet majd elvezet valamerre.

2014. okt. 21. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy amit szabadidőmben szeretek csinálni,abból nem igazán lehet megélni(kockulás,kosarazás,filmezés meg ilyenek)
2014. okt. 21. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
nem, sok mindenben szerencses fordulatot vett az eletem, de szeretem amit csinalok. Kiskoromban nem ez akartam lenni :)
2014. okt. 21. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sincs semmi elképzelésem. 20 éves vagyok és fogalmam sincs mi akarok lenni. A legnagyobb gond, hogy Magyarországon pluszban még elég kevés választási lehetőséged is van, értem ezalatt, hogy emberi körülmények között dolgozol és még jó fizetést is kapsz. A szakmunkák többségében nem lehet elhelyezkedni vagy csak nagyon rossz körülmények között (feketén, nem teljes munkaidőben bejelentve, rossz fizetés stb.). A felsőoktatásba pedig csak akkor érdemes befektetni, ha tudod mit szeretnél csinálni, illetve sok diploma a munkaerőpiacon semmit sem ér.
2014. okt. 21. 13:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az első szakmám a felvételi tájékoztatóból néztem ki, előtte azt sem tudtam, hogy létezik olyan, de bejött, szerettem, csak a válság nem tett jót neki... A mostani szakmámon az aktuális álláshirdetések között böngészve akadt meg a szemem, ezt is szeretem:)
2014. okt. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!