Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen munkakörben foglalkozha...

Milyen munkakörben foglalkozhatnék agykutatással, idegekkel?

Figyelt kérdés
tehát ezek érdekelnek: pszichológia,neurológia,az egész emberi agy, biokémia. Tudom orvosi,de azt kihagynám ha lehet más lehetőség érdekelne ,esetleg olyan,amiből meg is élek? Olyan 1,5 millió forint tőkét tudok összehozni,tehát ha kell valamire áldozni ebből tudnék.
2014. okt. 20. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
A pszichológia az pszichológia szak, a neurológia az sajnos orvosi, ahogy az agykutatás is, a biokémia ellenben szerintem biológia, kémia vagy akár gyógyszerész szakkal is megcélozható, mint tudományterület.
2014. okt. 20. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvos vagy gyógyszerész.
2014. okt. 20. 23:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Kábé az igaz, amit a többiek megírtak, de azért nem olyan élesek a határok. Például a Semmelweis Egyetem elméleti intézeteiben is dolgoznak olyan kutatók, köztük agykutatók és biokémikusok is, akik végzettségük szerint nem orvosok, hanem pl. biológusok. Ahhoz viszont szerintem kiemelkedően jónak kell lenned a szakmádban, hogy ezen az úton munkát szerezz egy ilyen intézményben.
2014. okt. 21. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!