Kötelező most egyetemre az emelet érettségi?
Figyelt kérdés
Jó tudom, felvi.hu-n biztos fent van, de ősztinén én azon nem tudok eligazodni, inkább vki véleménye érekelne, aki biztosan tudja.
Újra akarok felvételizni ugyanarra a szakra ahova járok, de ide 4 éve jöttem, nem tudom azóta anyi minden változtattak és h most kötelező-e 1 emelt szintű érettségi vagy nem?
Mert nekem anélkül is megvan a pontom, vagyis ezen a szakon sosem magas, csak nekem nincs emeltem
2014. okt. 19. 13:22
1/11 anonim válasza:
Az egyetemtől, szaktól függ hogy hova kell emelt. pl. orvosira 2 emelt kötelező, de sok helyen 1-et se kérnek.
2/11 anonim válasza:
Ha megmondod, hogy melyik szakra akarsz menni, akkor lesz véleményünk is. (Például orvosira biztosan kell az emelt. Legalábbis szerintem.)
3/11 A kérdező kommentje:
Nem orvosi, biológia szak :)
2014. okt. 19. 13:28
4/11 anonim válasza:
pedig gyorsan tanulj meg eligazodni a felvi-n, mert a neptun meg etr ezerszer rosszabb.
5/11 anonim válasza:
biológia sok helyen van, melyik egyetem?
6/11 A kérdező kommentje:
4 éve járok egyetemre, komolyan mondom az etr átláthatóbb, mint a felvi vagyis inkább az, h folyton változtatják a dolgokat és nem tudom mi igaz már és mi nem. Amúgy szeged, biosz
2014. okt. 19. 13:34
7/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy melyik egyetem, adott szakoknál ugyanazok a követelmények mindenhol.
8/11 anonim válasza:
felvi.hu-n még nincs fent, hogy a 2015. szeptemberben induló képzésekre milyen érettségi kell, ez majd valamikor január-februárban fog felkerülni, én idén felvételiztem és úgy tudom hogy biológia szakokra nem kötelező az emelt, csak középszintű biológiát kérnek és még 1 valamit.
9/11 anonim válasza:
de bizony fent van, hogy a 2015-ös (sőt, fent van a 2016-os is) évben melyik képzésre mik a felvételi követelmények.
ez a keresztféléves, illetve a szeptemberben induló képzésekre i vonatkozik, illetve a megfelelő kormányrendelet mellékleteként is megtalálható.
10/11 anonim válasza:
na, ilyen egyszerű a felvi.hu hogy én se találtam meg rajta pedig már felvételiztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!