Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sos! Elaludtam! Most mit...

Sos! Elaludtam! Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Nagyon elaludtam most keltem fel es 5-fel6kozott szoktam. Most ha gyorsan osszekapom magam akkor is csak 3. orara erek be es az elso kettorol kernek igazolast.. Anya most ment el itthonrol azt mondta, hogy le vagyok sz*rva oldjam meg magamnak, apa itthon van de o se foglalkozik velem. Igen, tudom az en hibam de rengeteget tanulok es valoban tegnap este is ejfelkor fejeztem.be a tanulast, de ezzel nem tudok mit csinalni..Ha ennyi van feladva, akkor ennyi.Mar hulla faradt vagyok, tegnap is a szinhazba aludtam el. Es nem is hallottam, hogy ebresztene a telefonom, anya azt monfja, hogy ebresztett es ok hallottak, elhiszem, mert van, hogy csak ugy automatikusan kinyomom es nem is emlekszek ra. Szoval az lenne a kerdesem, hogy most megis mit csinaljak? Az elso ket orarol meg kitalalni se tudnek semmit, egy egesz naprol talan egyszerubb.Ha oszinten elmondom, hogy elaludtam.egybol bevagjak az igazolatlant.. Vagy megis menjek.be es legyek oszinte? Vagy pedig menjek el a dokihoz?? Csak felek, hogy anya utana meg azert fog veszedni, hogy az orvoshoz metem. Nem.tudom
2014. okt. 16. 07:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
Máskor, ha tanulni valód van és fáradt vagy, feküdj le időben és ne színházba menj.
2014. okt. 16. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Gondolom nem az első eset, hogy elalszik, példának vegyük öcsémet. Olyan lusta, hogy nem képes felkelni a telefon ébresztőjére. Nos, mi keltettük hetente háromszor, mert nem volt képes magához térni. Egy alkalommal szartunk rá, elaludt, aztán rohant az életéért. Többet nem aludt el. Nekünk is könnyebb. ;)
2014. okt. 16. 09:00
 13/16 anonim válasza:
énis igy jártam ma mint te! és be megyek a dokihoz igazolásért, hogy ment a hasam, igy lessz igazolásom, szerintem te is menj be
2014. okt. 16. 09:06
 14/16 anonim ***** válasza:
6%
Lusta , trehàny kislány vagy. Biztos anyádék már beleuntak a keltegetésbe.
2014. okt. 16. 09:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Bementél?

Mikor értél be?

2014. okt. 16. 13:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Máskor feküdj le hamarabb hogy fel bírj kelni
2014. okt. 16. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!