Mit tegyek? Utál egy tanár a suliban.
Figyelt kérdés
Utál az egyik tanár a suliban és nem tudom, hogy miért ugyanis nem is tanít, valamint az "akciói" előtt sose beszéltem vele. Viszont 3 éve nem hay békén. Képes arra hogy a suli bejáratánál várjon rám és ha nem köszönök neki akkor az a baj, ha köszönök akkor meg az. Továbbá olyat is csinált, hogy mentem haza a suliból kiléptem az ajtón és akkor hátulról elkapta a kezem ( nem erősen csak megfogta ) és visszaküldött az ajtón, mert nem engedtem előre ( hangsúlyozom mögöttem volt és nem láttam ). Valamint mikor autóval megyek haza mindig pont akkor kell keresnie valamit a sofőr ajtajánál. Szerintetek mit kéne csinálnom, hogy békén hagyjon.2014. okt. 8. 15:58
1/3 anonim válasza:
Hát csak a hecc kedvéért biztos nem csinálja, szóval valamit tenned kellett, hogy nehezteljen rád. Amúgy azt hogy érted, hogy baja van, ha köszönsz/nem köszönsz? Mit tesz olyankor, miből gondolod, hogy baja van? (Azt azért megjegyzem, hogy azzal jogosan van problémája, ha nem köszönsz neki, mert bunkóság, hiába nem tanít).
2/3 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom, hogy pl mikor a barataimmal elmentunk elotte senki se koszont neki, meg az elottunk levo tanar se, megis csak az zavarta, hogy en nem koszonok (hozzateszem maga a gimi eleg nagy es kb akkor lattam eloszor ot ). Ezek utan ugy voltam vele, hogy egye fene ha ez a vagya megkapja. De akkor meg az a baja hogy nem azt mondom neki, hogy jo reggelt kivanok tanar ur, hanem csak annyit, hogy jo reggelt. Vagy az is baj ha nem eleg hangos a koszones.
2014. okt. 8. 18:51
3/3 anonim válasza:
Ez egy népművészeti cserépedény.Szard le.Én se köszönök annak,aki nem tanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!