Mit tegyek belefáradtam a tanulásba?
Figyelt kérdés
Ebben a tanévben fogok érettségizni ìgy fontos lenne hogy maximálus sebességbe kapcsoljak de nem megy mert valami "eltört" bennem. Olyan érzésem van mintha nem lett volna nyári szünet. Egyáltalán nem vagyok kipihent. Tavaly tanulási nehézségeim miatt éjfélig tanultam. Most egyáltalán nem vagyok hatékony. Nem érdekel semmi csak vagyok. Sehol egy mosoly. Tanulmányi eredményeim borzasztóak olyannyira hogy a tanáraim a szüleimmel akarnak beszélni. Állandóan fáradt vagyok és egyáltalán nem fog az agyam. Szerintetek mi a bajom? Mit tegyek hogy visszanyerjem fáradhatatlan szorgalmas énem? Félek hogy az érettségim fogja látni a kárát ha ez ìgy megy tovább2014. okt. 7. 17:28
11/13 A kérdező kommentje:
1 órakor fekszek le sokáig jár még az agyam és fél hatkor kelek. Több mint egyéve csinálom ezt. Ha elöbb lefekszek akkor csak forgolodok és emésztem magam. Ha kifáradásig tanulok akkor utánnna a fáradtság miatt nem fogok tudni agyalni. Így sírás nélkül alszok el
2014. okt. 8. 16:53
12/13 anonim válasza:
Ez egy nagyon rossz szokás, aminek elejét kéne venni. Feküdj le fokozatosan mindig egy fél órával hamarabb, akár vegyél igénybe pszichológust vagy valaki más csodaszakembert, kineziológust, orvost, jógaoktatót, tanulj relaxációs technikát, hallgass relaxációs zenét, olvass utána az alvászavarok kezelésének, különben a közérzet- és teljesítményzavararod nem múlik el.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tannácsokat. Igyekszeknmég ma lefeküdni. S talán tényleg nem kellene a tanulásban ennyire maximalistának lennem.
2014. okt. 8. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!