Lajosmizsén lakom. Hol lehet legg közeli automataváltós autóiskola a jogsi szerzésre? Köszönöm barátaim!
Ne törődj a retardokkal..
begúglizod, és mehetsz is automata kocsival vezetni. csak ebben az országban kapsz ilyen válaszokat, máshol meg nem értik, hogy lehet három pedállal vezetni...meg egy botot rángatni...
A bécsi úton láttam kiírva, asszem Budaörsön is van, de Lajosmizse közelében? nemtudom.
automata mindörökké. az biztos nem fullad le soha.
"Ne törődj a retardokkal.. "
vicces vagy :)
"automata mindörökké. az biztos nem fullad le soha."
Attól még hogy te szerencsétlen vagy nem azt jelenti, hogy a váltós kocsinál mindennapos a lefulladás. Az elmúlt évben kétszer fulladtam le.
" máshol meg nem értik, hogy lehet három pedállal vezetni...meg egy botot rángatni... "
Pont erről beszéltem, ha mondjuk lenne egy vészhelyzet pl anyukát gyorsba el kell vinni a kórházba mert beindult a szülés, és mondjuk saját kocsid szervizben van, de apádék melletted laknak és neki váltós kocsija van, baszhatod, és nem fogsz tudni vele elvezetni.
Meg automatával olyan szuperül lehet gyorsulni, hogy az hihetetlen ( irónia). Pl balesetet elkerüléséhez nagy fordulatszám kell akkor mit csinálsz? Itt csak visszaváltasz egyet és kész. csákó, de igen szar a váltós kocsi pfejj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!