Mozaik kiadós, Gál Béla-féle Biológia 10. könyv, nagy különbség van az 1. és 11. kiadás között?
Tudom, nem valószínű, hogy választ kapok erre. De ha esetleg mégis akad valaki, akinek van tapasztalata, megköszönném.
A Természetről Tizenéveseknek sorozat részeként Gál Béla szerzőtől szereztem be a minap a 10., 11. és 12. évfolyamos Biológia könyveket. Amint utólag láttam, a 11. és 12. évfolyamos könyveim 11. kiadásúak, a 10. évfolyamos az 1. kiadás, nyilván, régebbi átdolgozás, Gál Béla és Gál Viktória szerzőktől való.
A kérdésem lényegében az, hogy nagy különbség van az első és a tizenegyedik kiadás között? Az újabb átdolgozás kb. 40 oldallal hosszabb, mint azt a Mozaik kiadó honlapjáról megtudtam. Célszerű volna megpróbálnom visszacseréltetni?
Szia!
A tizedikes könyv, amiről beszélsz az már az új, 2012-es nemzeti alaptantervhez készült, átdolgozott kiadás, benne is van, hogy mikor adták ki, ha 2014-es, akkor semmi probléma. (Az már csak az én véleményem, hogy felesleges volt egy olyan kiváló könyvet átdolgozni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!