Mi a különbség a Trónok Harca kiadások között?
Megvan az elso ketto resz a sorozatbol es a hatuljara van irva h uj, javitott kiadas... viszont egy ismerostol elokerult a 3. meg az utolso is (ez raadasul kemeny kotesu, mas boritoval), azok viszont regebbiek... van valami kulonbseg? Gondolom nem eri meg megvenni az ujabb kiadast, ha a regi megvan, csak erdekel...
Koszi elore is mindenkinek!!((:
Pár kisebb változtatás van a javított kiadásban, elsősorban személynevek és földrajzi helyek fordítása (amiket a korábbi változatban magyarítottak, az itt már nincs magyarítva). Mint például a már említett Vasszív-Oakheart változtatás.
Nekem az első három kötet a korábbi kiadásban, a negyedik és az ötödik pedig a javított kiadásban van meg. Először kicsit furcsa volt az új, de gyorsan hozzá lehet szokni.
Értem, köszönöm szépen!!
Én most olvasom a másodikat. Eddig az új kiadást olvastam, de a 3. és az 5. részt most a régiben kaptam meg... gondolom akkor nem éri meg megvenni az újat...(?)
2. vagyok
Szerintem felesleges megvenni az újat, ha megvan a régi. Kezdetben lehet, kicsit fura lesz, de gyorsan hozzá lehet szokni a változtatásokhoz. (És ahogy írtam ezek nem komoly változtatások, csak pár apróság, és mindig rögtön össze tudtam párosítani mindennek a régi és az új változatát, legfeljebb egy kicsit tornáztatni kellett a memóriámat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!