Papíron vagy interneten jelentkezel továbbtanulásra?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 15:42
11/17 anonim válasza:
Papíron. Miután múltkor a felvi kb 2 napig alig volt elérhető, azt hiszem, a papír biztosabb. A postán muszáj egyszer sorra kerülnöm. :D
12/17 anonim válasza:
neten. már megcsináltam, hitelesítést elküldtem, és be is fizettem:)
13/17 anonim válasza:
Gratulálok annak aki elküldte... :D
Harmincadikán jön egy módosítás az egyetemek részéről... :D
Csak nehogy megszívd.
14/17 anonim válasza:
nem hiszem, h túl sokat módosítanak azon, h lesz e az ELTE-n kémia vagy nem:D
15/17 anonim válasza:
Sztem sem valószínű, hogy ilyen módosításra gondoltak! Valszeg már sok százan elküldték a véglegeset, szal ha olyan nagy változás lenne, akkor nem engednék elküldeni, vagy eltolnák a határidőt! Ilyet nem csinálhatnak meg csak úgy...!
16/17 anonim válasza:
Akár az is változhat, hogy lesz-e kémia, vagy nem, szóval ne legyél olyan biztos ebben.
17/17 anonim válasza:
Ez minden évben van! Mindig ez a változtatás határideje (jan. 31)! Ez nem olyan változtatásokat foglal magában, ami egetrengető és sokszázan hívják vissza a jelentkezésüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!