Szerintetek ha valaki igazán el akar érni valakit, azt mindent beleadva el is érheti? (továbbtanulásra gondolok itt)
Az ofőnk folyamatosan azzal traktál minket, hogy az osztály 50%-a olyan nagy célokat tűzött ki (már magához képest), hogy nem fogja tudni elérni azt, csak tönkreteszi magát.
Szerinted létezik ebben az esetben a "túl nagy fába vágja a fejszét" effektus? Vagy ha valaki igazán el akar érni valamit (itt: azt a bizonyos pontszámot:), akkor azt el is érheti?
Én is szoktam ilyenkor látni, hogy amikor erről beszél, ilyen jelentőségteljes pillantásokat vet rám:) Mert hogy orvosira akarok menni, és nem hiszi, hogy sikerülni fog. De ezzel csak segít, mivel én tipikus "azért is" ember vagyokxD Meg nem is vagyok buta, szóval - nem dicsekvésből - ész terén elég jól el vagyok látva, csak lusta vagyok:S
De sok osztálytársamon látom, hogy igenis bántja őket, amikor ilyeneket mondanak nekik.
Pedig szerintem, ha valaki teljes szívből akar valamit, az apait-anyait belead, és épp ezért 90%, hogy sikerülhet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!