Általános iskola 5. osztályában ének 3-as mennyire rossz? Hogy mondanátok el a szüleiteknek?
Figyelt kérdés
Jól énekelek, de egyszerűen ez a felelés nem ment.Mint írtam 5.es vagyok,egy 3-as mennyire rossz? (Ez idén az első jegyünk) És szülőknek mit mondjak? Nem szeretnék hazudni, mert a szülői értekezleten kiderülne.Mi legyen?2014. szept. 23. 18:32
1/5 anonim válasza:
Ne stresszeld ezen magad, a szüleid nem fognak ezért furcsán nézni, az ének egy jelentéktelen tárgy...
A többire koncentrálj!
Amúgy meg csak úgy add elő a szüleidnek, hogy nem sikerült az éneklés, de majd próbálkozol. De őket se fogja izgatni az a 3-as.
2/5 A kérdező kommentje:
Uhh...hát jó.Azt sem tudták hogy lesz ma felelés,ha meg elmondtam volna nekik akkor megkérdezik a jegyet.Akkor még gyűjtök bátorságot, aztán elmondom nekik hogy nem sikerült. :)
2014. szept. 23. 18:38
3/5 anonim válasza:
Én a helyedben gyorsan szereznék egy jó jegyet, bár nem tudom mennyi időd van még a szülőig. Amúgy rossz egy hármassal indítani az évet, de mivel még ötödikes vagy, nem jelent nagy gondot.Pláne hogy énekből kaptad.
4/5 anonim válasza:
Ehhez nem kell bátorság, odamész és megmondod hogy nem értékelték eléggé a hangodat, és kicsit lehangolt. De meglátod a szüleid majd felvidítanak, mert nem dől ettől össze a világ! A 3-as egyébként jó jegy. Felsőbb években még a 2-es is az lesz, nem kell traumaként felfogni. Ha kedvel a tanár jobbat kapsz, ha meg nem akkor rosszabbat. Tanuld meg hogy nem az osztályzatok határoznak meg téged, hanem az, hogy te milyen akarsz lenni, és ez alapján érezd magad pozitívan!
5/5 anonim válasza:
Kit érdekel az ének? Jesszus :D:D
Mindig utáltam. Hogy akarnak osztályozni egy hallással nem rendelkező személyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!