Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most kezdtem el az egyetemet,...

Most kezdtem el az egyetemet, és szeretném átrakni ezt a félévet aktívról passzívra, ez hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Felvettem a tárgyakat is, be is iratkoztam stb... Ez volt az első hét, de inkább hanyagolnám. Mi a teendő ilyenkor?
2014. szept. 18. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen kell legalább egy lezárt aktív félév ahhoz, hogy passziválhass.
2014. szept. 18. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem nagyon lehet, csak kulonleges kervenyekkel. Eleve nem sok jovot josolok az egyetemi karrierednek, ha mar az elso heten otthagyod. Hacsak nem valami nyomos oka van, inkabb kapd ossze magad.
2014. szept. 18. 15:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Már kaptam e-mailt a TO-tól, hogy lehetséges, csak be kell adnom egy kérvényt. A nyomós indok 2 dolog is, egy hogy nem nekem való ez a szak, sajnos az eredetiről lecsúsztam, amit nagyon akartam, ezért szeptemberben újrafelvételizek, addig meg dolgozok, ill. felsőfokú nyelvvizsgára készülök fel. Annyit meg, hogy inkább ezzel a szakkal nincs jövőm sajnos..., de a másikkal lesz!
2014. szept. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!