Melyek azok a pesti, egyetemi kollégiumok, amelyekben lehetséges az állat (macska) tartása?
Nincs ilyen kollégium. Nálunk a halat engedélyezik pl. egyedül. :D
Ha valahol megengednék az állattartást, akkor mindenkinek meg kellene engedni, nem csak neked. Abból mi lenne? Az egyik szobatársadnak kutyája lenne, a másiknak hörcsöge, a harmadiknak macskája, a negyediknek nyula? Aztán ha unatkoznak megzabálják egymást.
Elég komoly szervezési problémák merülnek fel így is amikor kiosztják a koli szobákat, hát még akkor, ha ilyenekhez is alkalmazkodni kellene. Az egy dolog, hogy esetleg a szobatársak nem szeretik, de mi van akkor, ha valamelyik allergiás is rá?
Azt már nem is említem, hogy jó ha annyian elfértek a szobában, ahány főre tervezték, nemhogy még egy cica is. Szegény megzakkanna egész nap bezárva egy ekkora lyukba. Nem kisállatnak való közeg ez sajnos és ezt úgy mondom, hogy én is nagy állatbarát vagyok. Pont tegnap került szóba a szobatársakkal, milyen jó lenne ide egy macska, vagy egy pici kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!