Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg alappontból kell...

Tényleg alappontból kell elérni a 280-as szintet?

Figyelt kérdés

Idén szeretnék továbbtanulni, méghozzá a GAMF-ra, gépészmérnök szakra. Idén 10-12 ponttal lecsúsztam a 260-ról úgy, hogy nem volt semmi pluszpontom. Most idén ugye 280 lesz a határ és azt hallottam, hogy ezt alappontból kell elérni, tehát nyelvvizsga, sporteredmények, technikusi papír nem számít bele, csak az érettségi és a tantárgyak élőző é végi osztályzatai.

Most ötödéven vagyok, lesz technikusim és nyelvvizsgám, de ha ez tényleg így van, akkor kitörölhetem vele a ...-em főiskola szempontjából?

2014. szept. 16. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag igen. Szerintem érettségizz újra.
2014. szept. 16. 18:51
 2/6 A kérdező kommentje:

:/

Vagy a matekot kéne felhúzni 47-ről 73-ra vagy infót 67-ről 93-ra:(

2014. szept. 16. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már gépészmérnökire mész, illik egy 90%-os matek, ha már középszinten csinálod. Ha kicsit odafigyelsz, röhögve meg tudod jóra írni.
2014. szept. 16. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:
De sztem ezt már most elcsináltam, mert 5.-éig lehetett újbóli érettségire jelentkezni, ha jól emlékszem
2014. szept. 16. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
jövőre (tanév szerint) meg már 300 lesz. Jaj de jó lesz nekem :D
2014. szept. 16. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Áruld már el nekem, hogy miért szeretnél ilyen harmatgyönge matematikai képességekkel (fizika érettségi nélkül... Te jó ég...) gépészmérnöknek jelentkezni? Ez mindig is érdekelt egy csomó másik embernél is. Elhiszem, hogy ebben van a pénz meg minden, de simán rátennék egy nagyobb összeget, hogy el fogsz vérezni az első zh-n (vizsgaidőszakot ki se merem mondani).
2014. szept. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!