Hány %ot kell elérni minimum a szóbeli érettségin?
Figyelt kérdés
Holnap lesz szóbeli vizsgám, az írásbelin 76 pontot értem el, de aggaszt, hogy a 25%os alsó határt nem érem el. Egyáltalán van ilyen határ? (Vagy esetleg akiktől hallottam ezeket azok rosszul tudják?) Ha nem érem el akkor mi történik? A válaszokat előre is köszönöm! :)2014. jún. 19. 16:43
2/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, ha megsértelek vele, nyilván nem csak a levegőbe beszélsz, de tudnál linkelni valami információt? Ha nem, nem, azért köszönöm a segítséged!
2014. jún. 19. 16:52
3/9 anonim válasza:
100/1997-es kormányrendelet
25% összesen, de az már meglesz. 12% külön a szóbeli.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:) ment a zöld pacsi!
2014. jún. 19. 17:03
5/9 anonim válasza:
Én is 12% ról hallottam. No para meglesz :)
6/9 anonim válasza:
Annyira megdöbbentő, hogy ezen az oldalon két hete már mindenki meg akar bukni! Egyáltalán hogy jut eszedbe, hogy 76 pontos írásbelivel ne érnéd el a 25%-ot? Mért ilyen betegesen önbizalomhiányos mindenki?
7/9 anonim válasza:
Csak nagyon nyugtalanok vagyunk,mert rengeteget kell tanulni,tudod?
Amellett,hogy egyeseknek az érettségi nem jelent semmit(mert már diplomások,meg alapdolognak tartják),attól nekünk még csak most lesz a szóbeli.A kérdezőnek már megvolt:)
Egyébként hogy sikerült?Megvan az érettségid,nem?(:
8/9 A kérdező kommentje:
Üdv! Igen sikerült, valóban kár volt izgulni érte. Százalékot nem tudok írni (jelenleg nincs a közelemben a bizonyítvány) de négyesre sikerült. 70-75%-ra, mellyel teljesen elégedett vagyok, hisz nekem nem ez a tantárgy számított. Remélem mindenkit felvettek oda ahova jelentkezni akart.:)
2014. szept. 6. 18:25
9/9 anonim válasza:
De melyik tételt húztad?
Irodalomból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!