Magyar szóbeli érettségin mindkét tételből kell minimum pont?
Figyelt kérdés
Ugye kihúzok egy nyelvtan és irodalom tételt. Elég ha a nyelvtant elmondom 12%-ra és irodalomból meg se szólalok?2013. jún. 11. 14:30
2/23 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ez is pipa :)
2013. jún. 11. 14:35
3/23 anonim válasza:
Igen, elég de azért nyelvtanból is nézd át a tételeket, biztonság kedvéért.
4/23 anonim válasza:
Micsoda? Miért is lenne elég? Az irodalomból és a nyelvtanból is tudnia kell valamennyit, különben póttételt huzatnak, függetlenül attól, hogy együtt van a 2.
5/23 anonim válasza:
Olyan buta nem lehet senki irodalomból,
hogy ne tudjon egy tételhez semit sem mondani
(Meg a tételek sem lehetnek annyira nehezek)
6/23 anonim válasza:
#4, kérlek, nézz utána a jogszabályoknak, mielőtt rémhíreket terjesztesz. Mentségedre legyen mondva, hogy sokan hiszik még így, de attól még nem igaz.
7/23 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt a logikus, mert egy tantárgyként kerül az érettségi bizonyítványba, és egybe van pontozva
2013. jún. 11. 19:51
8/23 anonim válasza:
Hat pedig ugy van, ha nem megy az irodalom, akkor nem eleg, hogy abbol kell ujat huznod, de a meglevo nyelvtan helyere is ujat kell, azt hiaba tudod. Amugy miert lenne ket tetelsor? Kulon kulon nyilvan nem szazalekoljak, de nem eleg ha csak az egyikrol beszelsz, sot.
9/23 A kérdező kommentje:
Miért kéne újat húznom? Ezt nem nekem kell kérni?
2013. jún. 12. 10:07
10/23 A kérdező kommentje:
"Kulon kulon nyilvan nem szazalekoljak"
Akkor miért húznék póttételt? Az a lényeg hogy egybe legyen meg a 12% (6-7 pont). Nekem így logikus.
2013. jún. 12. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!