Melyik emelt szintű érettségin a 'legkönnyebb' elérni a 100%-t?
100%-ot? én még életemben nem hallottam olyanról aki 100%-ot teljesített volna emelten.
Egyébként mindenkinek más. Pl: nekem a töri nagyon egyszerü volt mert érdekelt (87%) de van aki angolból nagyon jó, és van aki matekból.
Attól függ te miben érzed magad jónak.
Hali! :) én azt hallottam már több embertől is, hogy a földrajz érettségi a "legkönnyebb" a választható tantárgyak közül...
Személyes tapasztalatot még nem tudok mondani... :)
A földrajz tényleg egyszerű, ha max 4-es a célod... azért a teljes bolygó topográfiáját bevágni nem éppen a legkönnyebb dolgok közé tartozik szerintem. :)
Szerintem mindenkinek más a könnyű, nem lehet általánosságban ráfogni valamelyik tárgyra, hogy az a legegyszerűbb. Magamat ismerve nekem pl az idegen nyelvvel lenne a legnagyobb esélyem jó eredményt elérni, de valakinek meg pont az nem megy.
én matekból 2012-ben tettem emeltet, 96% lett
ha bele döglöttem volna, akkor sem tudtam volna jobban teljesíteni...
Abból, amit a legjobban megtanultál, bármilyen meglepő.
Én már láttam 100%-ot, de tényleg nagyon ritka.
Ahogy már írta valaki: azoknál könnyebb elérni magas %-ot, amelyik kevésbé szubjektív.
Jellemzően a reál tárgyak ilyenek. Pontosan le van írva, mire lehet pontot adni. A szubjektivitás csak a szóbelin játszik, ott is elég kevés pont jár magáért a felelet felépítéséért.
Nekem a biosz emeltem lett anno 95%-os, barátnőmnek a fizika 92%-os.
A törinél, magyarnál már az írásbeli részben lévő fogalmazás is sokkal szubjektívebb, a szóbeli meg pláne.
(Amúgy fogalmazást fizika és biosz emelten is kell írni, csak a megoldókulcs sokkal kötöttebb).
Egyik barátnőm tényleg kiemelten jó volt töriből, érdekelte is, értelmes lány is, jól fogalmaz, mégis "csak" 80%-ot ért el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!