Kifogás? Meg kellett volna mára tanulnom a magyar himnuszt, persze nem tanultam. :D Mondjatok valami kifogást, amit bemondhatnék a tanárnőnek, hogy mér nem tanultam meg. Mit hazudhatnék? :D
Tudod a lusta emberek keresnek kifogásokat.
Az,hogy nem vagy magyar nem kifogás.
képzeld el van ismerősöm aki angol iskolába jár és neki sem fogadták el kifogásnak ,hogy nem angol és ezért nem tanul angolul verseket angol költőktől.
mond te h...lye vagy?
a vers tanulás nagyon jó memória fejlesztő, ezért is jó. Na persze ti tinédzserek mindig is utáltátok az ilyen és ehhez hasonló kötelező dolgokat.
Nem tudom mit kell itt Király Lindázni...
Ti tudjátok az amerikai himnuszt? Feltételezem nem.
Akkor neki miért is kéne tudnia a magyart?
A kérdező azzal nem lesz előrébb ha tudja a Himnuszt. Persze illik tudni, egyszer nekem is meg kellett tanulnom az összes versszakot, de utána két hét múlva már el is felejtettem az elsőn kívül mindegyiket. Nem hiszem, hogy csupán azért kellene valakinek szégyellnie magát, mert nem tudja a Himnuszt, szerintem ettől nem lesz valaki se több, se kevesebb.
Kérdező szerintem mondhattál volna valami kifogást, pl. meghalt valakid és nem tudtál koncentrálni stb... de ha jó fej a tanár szerintem meg tudtad volna vele beszélni azt is, hogy ne haragudjon de ez neked nem megy, adhatna még x időt hogy pótold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!