Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kifogás? Meg kellett volna...

Kifogás? Meg kellett volna mára tanulnom a magyar himnuszt, persze nem tanultam. :D Mondjatok valami kifogást, amit bemondhatnék a tanárnőnek, hogy mér nem tanultam meg. Mit hazudhatnék? :D

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 09:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy sajnálod de elfelejtetted, de pótolod!
2010. jan. 19. 11:15
 12/30 anonim ***** válasza:

mond azt hogy nem vagy magyar.

de akkor azért nem árt tudnod azt a hímuszt, amelyik nemzethez tartozol.

2010. jan. 19. 11:23
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek elég sokat jelentett, hogy nem volt elég "figyelmes" az iskolában:

[link]

2010. jan. 19. 11:27
 14/30 anonim ***** válasza:
52%

Hülyeség aki azzal jön, hogy jajj a Himnusz, meg minden magyarnak kötelessége megtanulni... ez is csak egy vers, amit midenki úgy kezd hogy jajj, ezt is meg kell tanulni!

Persze felnőttként illik tudni az országod himnuszát, nem tagadom,de ne osszátok már itt az észt!

le leszek pontozva ezzel de nem érdekel...

2010. jan. 19. 11:34
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
11:27 vid: ez a videó nagyon gáz Lindára nézve...és a sok sok füttyből azért érzékelhető a dolog súlya, a tömeg nem tolerálja és nem nevet, hanem kifütyöli azt, aki nem tudja a Himnuszt...szóval ülj le, és szánj rá min. egy fél órát, ennyi idő alatt azt hiszem, meg is lehet tanulni, és nem kárba vész az az idő :)
2010. jan. 19. 12:12
 16/30 anonim ***** válasza:
52%

Mondd azt, hogy próbáltad megtanulni, de még nem sikerült, majd pótold!

Ez egy vers, de a nemzeti érzés kifejezésére íródott. Ezt az érzést viszont másként is ki lehet fejezni.

2010. jan. 19. 12:44
 17/30 anonim ***** válasza:
52%
Szégyelld magad!
2010. jan. 19. 14:27
 18/30 A kérdező kommentje:
Bakker öcsém..xD Üljek le fél órára megtanúlni?xD Tudod te egyáltalán, hogy a himnusz hány versszakos?:D Sztem te még ott tartasz, hogy legfeljebb az első kettőt ismered....:D:D Azokat meg én is ismerem... Sőt, szerintem nagy része a válaszadóknak, azt se tudja, hogy van többi hat verszsak.:D Már bocs.:D De komolyan az jött le...:D
2010. jan. 19. 22:05
 19/30 A kérdező kommentje:
És, ja. Bementem órára.:D De tudod két óra között szokott szünet lenni.:D
2010. jan. 19. 22:06
 20/30 A kérdező kommentje:
De amúgy köszi a válaszokat. Én is úgy vagyok, hogy illene tudnom. Első kettőt tudom is.:P De első, hogy nem vagyok teljesen magyar, a második, meg hogy arra voltam kíváncsi, hogy ilyen esetben milyen kifogást lehet találni..:D
2010. jan. 19. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!