Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az erős gimikben a gólyatábor...

Az erős gimikben a gólyatábor milyen szokott lenni? Miket csináltatok, milyen feladatok voltak, könnyen illeszkedtetek-e be, volt-e szívatás?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, 8-os. Tudom, hogy még soká lesz, de én már most nagyon kíváncsi vagyok :D Személyes tapasztalatok érdekelnek!

2014. szept. 6. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik "erős gimiben" volt a lányom gólyatáborban. Tematikus volt és nagyon jó hangulatú. Célja az ismerkedés volt, csapatépítés. Semmi szivatás. Már az odaúton segítették őket feloldódni, nem volt gond.
2014. szept. 6. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én már nagyon várom :D
2014. szept. 6. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,neked a zegi Zrínyi erős-e, de ott pl nincs is gólyatábor...
2014. szept. 6. 16:44
 4/5 anonim válasza:
100%
Én idén voltam egy erős szakközép-gimiben. Tetszett, bár kicsit erőltették az ismerkedést néha. Kaptunk pólót, voltak vetélkedők, és voltak pl olyanok, hogy egy csoki volt a lány hasán, és a fiúnak lyukat kellett nyalnia bele, meg rákötöttek valakire egy banánt, aztán azt kellett lóbálnia és gurigatnia a narancsot. Szerelmes levelet kellett írni, meg ilyenek. Sárkányhajóztunk, este volt tábortűz meg horrorfilmnézés, aztán elvittek minket ijesztgetni a suliba. Nagyon jól fel volt díszítve, és tényleg fosni lehetett :D A koliban aludtunk, hajnalok hajnalán ébresztettek, aztán volt reggeli torna, és városnézés. Lett volna strand, de csak a vállalkozó szelleműek fürödtek, mert esett az eső. Összességében jó volt :)
2014. szept. 7. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom neked mi szamit nehez giminek... en iden nayaron voltam a Fazekas Gimnazium (a budapesti) golyataboraban es nagyon jo volt! Senki se mondta volna meg h ebben a gimiben ennyire felszabadultak tudnak lenni a diakok. Mar az odauton ismerkedtunk, voltak kulonbozo csapatepito jatekok, sok szabadido, a studiosok minden nap osszevagtak egy kis videot az elozo nap kepeibol es videoibol, amin egy csomot nevettunk, volt beavatas az ejszaka kozepen, disco, furdes a Balcsiban, kiengedtek minket a faluba... egyszoval nagyon jo volt! En nem gondoltam volna, hogy ennyire jo lesz, nagyon ve voltam parazva eloszor, de a csopvezek akik idosebb diakok tok jo fejek voltak, segitettek nekunk mindenben, meseltek a sulirol, ismerkedett az osztaly is, es a vegere a sok ismeretlennek mar tobbmint a felet ismertem. Egy csomot nevettunk, a hangulat is nagyon jo volt, fuggetlenul attol, h volt amikor esett az eso... ha esetleg idejonnel, talalkozzunk jovore a golyataborban :)
2014. okt. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!