Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen szívatások lehetnek...

Milyen szívatások lehetnek egy gólyatáborban?

Figyelt kérdés

2012. aug. 19. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egyetemi?
2012. aug. 19. 20:04
 2/11 A kérdező kommentje:
nem, középiskolai:)
2012. aug. 19. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Elég bénák.

Nem kell tőle félni.

2012. aug. 19. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:

akk semmi érdemleges.

lisztfújás, meg hasonló.

2012. aug. 19. 20:07
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2012. aug. 19. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Minket megfuttattak hajnali 3-kor, meg volt ilyen reggeli torna is. Amitől még félned kell, az az étel. Egy bundás kenyeret nem tudtak ehetőre varázsolni a konyhásnénik...
2012. aug. 19. 20:14
 7/11 anonim válasza:
100%

A húgoméknak egy nyers tojással kellett a kezükben mászkálni mindenhova... és bármikor elővehették miatta őket, ha egy pillanatig nem volt náluk. A hét végére erős, záp szag terjengett mindegyikük körül, bár ő a sajátját a klozettben törte el :D

Volt is ám bünti! (észre sem vették)

Ne aggódj, elsősorban nem szívni mész, hanem szórakozni, meg élvezni azt, hogy csak középsulis vagy és SEHOL egy egyetem meg érettségi. ;)

2012. aug. 19. 22:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk ott nem is volt semmi, mivel csak tanárok meg gólyák voltak, felsőbb évesek nem. Aztán később szeptemberben vagy októberben (már nem emlékszem kb. 10 éve volt) a gólyabál hetén volt megengedett a szívatás, persze nem durván (pl.: csempeszámoltatás, futtatás, fekvőtámasz követelés és mindenhova gólyacsőrben kellett mennünk, ilyesmik).
2012. aug. 20. 00:04
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi, a hasznos és megnyugtató válaszokat!!! :DD
2012. aug. 20. 00:49
 10/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, iskola függő. Bátyámnak csempét kellett számolnia, meg át kellette menni egy random nénihez és meg kellett sütnie nála egy tojást.xD De mondjuk egyik ismerősöméknek a wc-ből kellett enni... Az elég beteg volt. Meg rémlik olyan is, hogy valamit itattak velük, olajat vagy hasonlót, nem tudom már pontosa... Nekem például óvszert kellett árulnom, este meg a rendőrség előtt kellett pucéran mászkálnunk...(Persze a rendőrök tudták az indokot, mákunkra.:D) Szerencse, hogy sötét volt...xD De mi élveztük jó buli volt, pedig eléggé be voltunk tőle tojva.:D
2012. aug. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!