Hol tudnék megtanulni fémmel dolgozni?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék megtanulni hegeszteni, van is itthon o2 és disszugáz palack, tehát lenne mivel, meg egyéb fémmunkálást is megszeretnék tanulni, egyszóval, fémmel meg akarok tanulni dolgozni. jövő nyáron már szeretném ezt hasznosítani, ezt azt hegeszteni, plusz járműmérnöknek készülök, és később is hasznos lenne ez, hogy bizonyos dolgokat a szakmámban a gyakorlatba is áttegyek. 18 éves vagyok, jelenleg még gimnáziumba járok, de ha tudtok valami lehetőséget ahol ilyesmit tanulhatok, és megosztanátok velem, nagyon örülnék. :) a válaszokat előre is köszi!2014. szept. 6. 13:26
1/1 goaus válasza:
Szia! Az alapokra jó lehet egy OKJ képzés, de ha mérnöknek tanulsz a műszaki főiskoláknak/egyetemeknek is szokott műhelye lenni. Én is a kecskeméti Gamfon tanultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!