Szeretnék jól angolul megtanulni, ezért eldöntöttem, hogy szeretnék kimenni Kanadába vagy Ausztráliába vagy Új- Zélandra vagy az USA-ba dolgozni mint Au pair. Dolgozott már vki ezekben az országokban min Au pair?
Most komolyan, ha mar voltal au-pair Nemetorszagban, akkor tudod korulbelul mirol van szo. A tavolsagrol es az utazasi koltsegrol beszelek.
Ha a felsorolt orszagok valamelyikebe mesz, akkor az osszeget szorozd meg 3al es az utazasi ido is iszonyat hosszadalmas.
3 evig eltem Angliaban, szinte perfekt megtanultam a nyelvet es eleg surun jartam haza, de au-pair fizu mellett csak a buszra futotta es a 24 oras zotykolodes...ugh
Ha jol sporolsz akkor olcso fapadossal 3-4 ora alatt otthon vagy, illetve ha minden kotel szakad, valaki kimegy erted kocsival, vagy busz, vonat, akarmi.
Au-pair fizubol nem fogja futni oceanon atrepulo jegyre, vagyis qrva ritkan tudod latogatni a hazaiakat, ha valami baj van, nem tud erted menni senki kocsival, es akkor a nehez papirszerzesrol meg nem is beszeltunk....
Plusz, az Aussiek es a Kiwik akcentje nem biztos hogy az, amivel rogton kezdened kell az angol tanulmanyaidat.
Szerintem is maradj Europan belul.
Megbízható program az Au Pair in America. Én velük szeretnék majd kimenni, ennek a programnak a hivatalos magyar képviselője:
www.crew.hu/au-pair-in-america
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!