Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lehetek tanítói diplomával...

Mi lehetek tanítói diplomával tanítón kívül?

Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 19:21
 1/3 detto00 válasza:

Bárhova elmehetsz vele, Tesco, mcdonald's... XD viccet félre téve ha a szakmán belül gondolod akkor tessék:

Általános iskolai tanár, tanító: Az általános iskolai tanár, tanító az általános iskola alsó tagozatán tanuló gyermekeket oktatja és neveli. A tanórákra audiovizuális és egyéb szemléltető eszközöket készít, megtanítja, feldolgozza és megbeszéli a tanulókkal a tananyagot, értékeli a tanulási teljesítményt és az órai munkát, valamint megszervezi és vezeti a különféle tanulmányi és szabadidős programokat. Az általános iskolai tanár, tanítói munkában az érzékszervek nincsenek kitéve a hétköznapi élethelyzetektől eltérő igénybevételnek, azonban az ingerek pontos érzékelése lényeges. A nem kompenzálható látási és hallási fogyatékosság akadályt jelent a pálya gyakorlása során.

2014. szept. 6. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon vicces vagy. De Én arra gondoltam, hogy tanítón kívül mi lehetek vele. Szóval mi lehetek, ha van egy ilyen diplomám, de már nem akarok tanító lenni.
2014. szept. 6. 17:42
 3/3 detto00 válasza:
Tanitó diplomával az lehetsz amit bemásoltam ennyi...
2014. szept. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!