Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi eredmények alapján...

Érettségi eredmények alapján én milyen beállítottságú vagyok?

Figyelt kérdés

Matek: 72%

Töri: 86%

Magyar: 64%

Informatika: 78%

Német: 51%

2014. aug. 31. 15:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Összes középszint..
2014. aug. 31. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem igazán derül ki.. Suliban milyen jegyeid voltak matekból, fizikából, kémiából? Illetve magyarból, töriből, bioszból, stb..?
2014. aug. 31. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ebből annyi derül ki, hogy a nyelvek nem nagyon mennek, töriből és matekból 4-es és 5-ös között lehettél a gimis évek során. A magyar kevés embernek a kedvence, látom a tied se, de nem baj, mert ez is egész jó eredmény. Az informatika pár százalékkal jobb is lehetett volna, mert középszintem nem túl nehéz.

Ezek az eredmények beállítottságot nem árulnak el, csak annyit, hogy a középiskola után nem volt konkrét célod. (Magyarázat: nem emelteztél semmiből, és informatika az 5. tárgyad - legtöbben ezt választják, akik nem tanulnak tovább.)

2014. aug. 31. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:

matekból 3

fizikából 2

kémiából 2

2014. aug. 31. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből viszont egyértelműen az látszik, hogy reál egészen biztosan nem vagy. :)
2014. aug. 31. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Lustabb humanos.
2014. aug. 31. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!