Szerintetek ezek jó eredmények?
Figyelt kérdés
Kompetencia mérésen (6.-os) matek 80% magyar 88%. Matekból 4., magyarból 2. legjobbat írtam. Ezek jó eredmények?#Komoetencia
2014. máj. 31. 22:14
1/6 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van. Ezzel még nem mész semmire. Amugy hol 2.) 4.) suliban?
3/6 anonim válasza:
Ha megnézed az eredményed, kell lennie táblázatoknak, amikből megtudod, hogy országos szinten hol állsz. És szerintem ez jó eredmény, bár viszonyítás kérdése. Én két éve írtam kompetenciát: a matek 84%, a magyar 89% lett. Ezzel az eredménnyel jóval az országos átlag fölött voltam, szinte a legjobbak között.
4/6 anonim válasza:
Dehogynem jó eredmény ez. Aki szerint nem, az csak irigy és tudatlan.
Nekem anno nem rémlik, hogy lettek volna százalékok, viszont volt szöveges értékelés, ami (hülyén hangzik), de agyonfényezett, hogy milyen jól sikerült. Nekem úgy rémlik, hogy osztályzatok voltak, vagy valamilyen skála 1-től 5-ig. A matek az 4-es lett, a magyar 5-ös. Ez 10.-es eredményem volt, az érettségim is ilyen lett.
5/6 anonim válasza:
"Dehogynem jó eredmény ez. Aki szerint nem, az csak irigy és tudatlan. "
- Vagy csak nem partner abban, hogy a kérdező fényezze magát.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem fényezni akartam magamat.. csak azt kérdeztem, hogy ezek milyen eredmények, mert mondták azt is, hogy jó, és azt is, hogy nem.
Köszönom a normális válaszokat, megy a zöld kéz :)
2014. jún. 2. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!