Ha újraérettségizem, akkor a felvi.hu-n pontszámító kalkulátorban az "Érettségi eredmények" részhez, már azt az eredményt kell beírni?
Sziasztok!
Pl: középszinten érettségiztem már, irodalomból 74%-ra, de most megpróbálom újra emeltszinten, és ha mondjuk az lesz egy 60%, akkor a 74-et már nem kell beírnom, csak a 60%-ot, csak azt kell kijelölni h tanusítvány? Úgymond "semlegessé" válik az a 74%-os középszintű?
De ha jobban sikerül, akkor a felvételnél ezek szerint választhatom, hogy azt nézzék (mármint az emeletet) és ne a középszintűt?
Szóval ha jól értem, lehet akármennyire is pocsék az érettségim, ha kijavítom egy emelttel, akkor azt fogják nézni? (Ha úgy kérem)
Nekem ezek sötét foltok. :D
Igen, az emeltedet fogják nézni akkor:) De csak a "két felvételi tárgy érettségi eredménye" résznél számít az emelted százalékos eredménye, plusz ugye a többletpontoknál a +50 pont az emeltért.
Ne haragudj, ha megzavartalak az előzővel, szóval csak annyit akartam vele mondani, hogy az összes érettségid átlagába nem számítják bele semmiképpen (de ez csak a nem-duplázós módszernél van), minden más résznél beszámítják az emeltedet, ha azt írod be a felvételin :)
Áh értem, köszönöm szépen :D
Az e-felviben tudnál segíteni? Ott is vannak sötét foltok nekem.
Az lenne a kérdésem, ha most megvan az érettségim ugye, meg a bizonyítványom is, akkor most ezeket Febr.15ig töltsem fel nekik, majd jelöljem be a vizsgaszándékot, és majd júniusig ha megkapom azt akkor azt is töltsem fel?
De akkor is véglegesítsem a dolgot az e-felvin? Utána is tudom módosítani? Ez a jelentkezés csak arra vonatkozik, hogy én melyik sulit jelöltem meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!