Érettségi vizsga eredmény? Hogyan tudom meg?
Figyelt kérdés
Nem magyarországi diákként, Magyarországon érettségiztem elmet szinten. Valaki aki volt már hasonló helyzetben, vagy jártas ilyen téren nem tudja hol, kitől, vagy hogyan tudom meg az eredményeim? Június 3-án megtekinthetem a dolgozatom egy iskolában...az eredményemet is csak akkor tudhatom meg?2014. máj. 14. 15:53
1/5 anonim válasza:
Elvileg a szóbeli előtt lehet megtudni a pontos eredményt, júni elején "betekintés" van
2/5 anonim válasza:
Érdemes elmenni a "betekintésre" -
Én is elmentem
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor előtte nem igen tudom meg az írásbeli pontszámomat?
2014. máj. 14. 16:40
4/5 anonim válasza:
Azthiszem nem, de holnaptol fenn lesz neten a megoldokulcs, es ha emlekszel a valaszaidra akkor azert nagyjabol meg tudod allapitani hany pontod van..:)
5/5 anonim válasza:
A megtekintéskor tudod meg az írásbeli eredményeidet, előbb nem. A magyarországiak sem. A szóbelit meg az eredményhirdetésen, június második felében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!