Mit tegyek? Több lent!

Figyelt kérdés

Régi álmom,hogy színész lehessek kb. 10 éve. Viszont molett az alkatom és félek,hogy nem vennének fel ilyen iskolákba... nem tudom mit tegyek...

Normális válaszokat szeretnék!!!! Köszönöm

2014. aug. 30. 21:59
 1/6 anonim válasza:

Mindenképp próbáld meg!!!

A színész színész, nem topmodell. Ha meg valaki csak a külsőd miatt elutasítana, az b@ssza meg magát. Ismered Kevin James-t? Az egyik leghíresebb színész. És nézd, ő az:

[link]

[link]

Nem egy nádszál, de érti a dolgát, és rengetegen szeretik az alakításait.

Úgyhogy nehogy már azért ne próbáld meg, mert nem vagy egy anorexiás.

2014. aug. 31. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ezzel már csak annyi a probléma(szerintem),hogy rohadtul nézik a külsőt is.. és hogyha nem úgy nézel ki akkor (szerintem) nincs esély(esélyem) volt már olyan lány akit a molettsége miatt nem vettek fel dráma tagozatos gimibe... de azért megpròbálom
2014. szept. 1. 13:28
 3/6 anonim válasza:

Próbáld meg.:) Végülis mit veszíthetsz azzal,ha elmész,odateszed magad?

Maximum megköszönik,hogy részt vettél a meghallgatáson,de legalább nem lesz benned az,hogy mi lett volna ha megpróbálom. :)

2014. szept. 3. 10:33
 4/6 anonim válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Tényleg teljes mértékbe megértem, mit érzel, és egyet értek a második válaszolóval, mert akkor a tudat kínozna.

Én is színésznek készülnék, jelenleg 8.-os vagyok, és nekem a hangommal van kisebb probléma, ami miatt nem garantált, hogy felvesznek, és most ritka szarul vagyok... Pedig jól tanulok, nagyon jól, és egy olyan dolog miatt bukhatunk el mindketten, amiről nem is tehetünk...

2014. szept. 3. 19:58
 5/6 anonim válasza:
Vannak szerepek telt embereknek is. Egy ducibb lánynak felvételin pl. azt mondták, hogy vagy hízzon 5 kilót, vagy foggyon 15-öt, mert nincs benne egyik csoportban se igazán.
2014. szept. 4. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is 8.-os vagyok;) az az igazság,hogy nagyon félek leginkább a csalódástól..
2014. szept. 6. 13:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!