Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most fogok elöször pótvizsgázni?

Most fogok elöször pótvizsgázni?

Figyelt kérdés
sziasztok! Matekból fogok a 11.-es tananyagból. A kérdésem hogy amikor írjuk akkor csak a 11-es évfolyam fogja írni egy osztályteremben? És mire számíthatok mennyire nehezek a pótvizsga feladatok? 5-6 faladat lesz, de könyebbek?

2014. aug. 14. 12:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nagyon stresszelek emiatt, ezt hogy tudnám kivédeni? Félek hogy majd ott le blokkol az agyam.
2014. aug. 14. 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem annyian nem bukhattatok meg az egész suliban, hogy külön teremben kelljen megírnotok. Nem pótvizsgáztam még sose, de egyik osztálytársam azt mondta, hogy olyan mint egy témazáró, csak az egész éves anyagból a könnyebb feladatok vannak benne + 1-2 gondolkodtatóbb. Ne stresszelj, nehogy ez rontsa el a vizsgát. Csak koncentrálj. Ha most ennyire izgulsz, mit fogsz csinálni érettségin?:D Nyugi, sikerülni fog, ha becsületesen készültél. Sok sikert! :)
2014. aug. 14. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is voltam 11-be matek pótvizsgán.

Nekem 9 feladatom volt, szóbeli nem volt.

Az összes gyerek, aki matekból bukott egy terembe volt, szóval 9-12 évfolyamig, mindenki egyesével ül, és összevissza, de úgy hogy egy évfolyamos diákok nem ülhetnek egymás mellett.

Sok sikert!

Nem kell izgulni, ha készültél menni fog.

Függvénytáblázat, vonalzó, toll, radír, ceruza, körző, számológép legyen nálad.

Ezek mellé bizonyítványod, személyi, diák kell.

Nekem amik órákon átvettünk, azokból volt feladat, minden típusból 1-1.

De érdemes elgondolkodni, hogy hogyan tovább.

Jövőre 12-es leszel, érettségizel.

Ugye az a 4-5 évre épül rá, már szeptembertől el kéne kezdened ismételni az alapoktól, hogy biztosra összejöjjön a 25%.

2014. aug. 14. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!