Emelt szintű infóra való programozói tudást mennyi idő kb megtanulni? Melyik nyelvet kéne először?
Figyelt kérdés
Ha lehet, valami oldalt tudtok adni még ahol neki tudnék állni? Gimnáziumom 0 programozást tanít...2014. júl. 13. 23:06
2/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem az érettségihez szükséges programozói tudás az a dolognak a legeslegeleje. Tulajdonképpen csak beolvasás, kiírás, és egy kis algoritmizálás. A nyelv szereintem teljesen mindegy, illetve abból a szempontból nem, hogy utána melyiket tudod hasznosítani. Én Pascallal kezdtem, de megutáltam, mert már nagyon körülményes, aztán Java és ezt a nyelvet nagyon is tudom ajánlani, később jött egy kis c++ de a Java után már rosszabbnak tűnik... szóval én maradok a Javanál... és hogy hol tudod megtanulni? Hát a net tele van totorialokkal, ha van megfelelő szintű angol nyelvtudásod, akkor a világ kinyílik előtted... ha nincs, akkor kevesebb lehetőség, de még magyarul is lehet eleget találni.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!