Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » S. O. S. Kaphatok valami segélyt?

S. O. S. Kaphatok valami segélyt?

Figyelt kérdés
Tavaly végeztem a suliban, most nincs munkám, január végén pedig kezdődik egy 3 hónapos tanfolyam, ami 90.000 ft lenne, de nem tudom kifizetni. Létezik erre valami megoldás? Esetleg kaphatok ilyen esetben valami támogatást vagy valamit?
2010. jan. 12. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Felvehetsz diákhitelt amit majd akkor kell fizetned amikor lesz állásod.DE naaagyon nem éri meg. ://

Mert kb életed végéig fizetheted.

Kérj rokonoktól,vállalj kisebb munkákat.

Gyorséttermekben vállalhatsz 16 éves kortól(pl mcdonalds)kb havi 100 000 ft-ért munkát.

Ebből kijön.jobban megéri mint bármi más.

2010. jan. 12. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:

ja és majd írd meg,mire jutottál ;P

előző voltam :)

2010. jan. 12. 22:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképpen megírom. Amúgy 23 vagyok, és nem véletlenül nincs munkám, pedig nem vagyok válogatós. Ha tehetném fősulira mennék, dehát ugye a pénz.
2010. jan. 12. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Első drága ha nem főiskolás nem kaphat diákhitelt.

Kedves kérdező: munkanélküli vagy és tanfolyamra mennél? Ha még nem voltál bejelentkezni irány a munkaügyi és ott segélyt is kaphatsz illetve ha olyan a tanfolyam akár ingyen is megcsinálhatod rajtuk keresztül vagy kedvezményesen. járj ennek utána.

Nem tudsz elhelyezkedni a szakmádban? vagy nincs még?

Sok sikert!

2010. jan. 13. 10:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Van szakmám, de nem tudok elhelyezkedni. Munkanélkülitől nem kapok semmit, mivel pályakezdő vagyok. Sehova nem vesznek fel, mert semmiben nincs még tapasztalatom. Ti értitek ezt?
2010. jan. 13. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez a legszomorúbb helyzet amiben vagy.

Nem tudom, ohgy kivel és hogyan élsz. De talán próbáld meg az önkormányzatot. Szociális osztály vagy oktatásügy ha segít. Nem tudom.

Sajnálom, hogy így van. Sajnos nincs jobb ötletem.

2010. jan. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!