Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Esti tagozatos diákként...

Esti tagozatos diákként kaphatok e segélyt vagy bármit?

Figyelt kérdés

23éves vagyok 10.évfolyamot már esti tagozaton kell végeznem..fizetik e a TB-t? ha nem akkor ha munkaügyibe bejelentkezem esetleg?

milyen segélyekre lennék jogosult?

2010. aug. 31. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
úgy emlékszem, nem fizették (én is estin végeztem a gimit). nekem kellett külön. semmit se kaptam, csak 23 éves koromig családi pótlékot. de már azt is levitték 20ra, ha jól tudom. szóval az tényleg "csak" tanulásra jó.
2010. aug. 31. 15:09
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod!

sajna mivel nagy házunk van amit ennek ellenére nagyon nehéz fent tartani nem sok kedvezményt kapunk és én meg nemtudom fizetni a tb t :(

2010. aug. 31. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Az önkormányzathoz fordulj! Nekem a munkanélküliben mondták, ha lejár a munkanélküli, kérhetjük az önkormányzattól hogy fizesse a tb-t helyettünk.

Mindenképp megéri rákérdezni.

2010. aug. 31. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!