Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az idei orvosi...

Mit gondoltok az idei orvosi ponthatárokról?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 09:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jól van... azért érdekes, hogy konkrét példát Te sem írsz, hogy mégis hol lett félreszámolva. Erről ennyit.

A személyeskedésed meg nevetséges.

2014. aug. 16. 22:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt évek statisztikáinál beírod a választott egyetemet, kart és kiadja az eddigi összes, pontos felvett hallgatói létszámot. Nem állítom, hogy ez 100%-ig pontos, itt is lehet kisebb hiba, de az én esetemben eddig teljesen korrekt adatokat közölt.

Tavaly 240 hallgatót vettek föl a DOTE-ra, azelőtt 244-et. 2011-ben 223-at. Valószínűleg onnan maradt meg felvin a 220-as keretszám. Idén 217-et, ez 23-mal kevesebb, mint a 240....

Szeged: Tavaly 261 hallgatót vettek föl, azelőtt 246-ot, 2011-ben 249-et. Valószínűleg az eddigi években 250-es volt a keretszám és Szegeden tavaly változtattak, megemelték 10 fővel. Idén 237 hallgatót vettek fel, tehát legalább 23-mal kevesebbet, mint amennyit a keretszám engedne. Teljesen biztosan azért nem tudom megmondani, hogy melyik évben emelték egyes orvosin a keretszámot, mert engem csak közvetve érintett, nem oda felvételiztem.

Körülbelül 2 percembe telt kikeresni felvin az adatokat, de látom neked ez is meghaladta a képességeidet, így szívesen segítettem. :) Ha ezeknek az adatoknak nem hiszel, akkor éppen elég nagy bizonyíték az (legalábbis számomra), hogy több orvosi egyetem professzora a ponthatárhúzás előtti napokban már pontos adatot tudott adni ismerőseinek a ponthatárról. Normális esetben az egyetemeknek semmi közül a ponthatárhúzáshoz, ők csak a hallgatói névsort kapják meg. Kivéve akkor, ha a vezetőség dönti el, hogy mennyi az elég. Amúgy erről itt gyakorin is lehetett olvasni....

2014. aug. 17. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!