Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosi egyetem kémia? Többi lent

Orvosi egyetem kémia? Többi lent

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy milyenszintű kémia kell az orvosi egyetemre?Bioszból és fizikából nagyon jó vagyok, de a kémia nem az én asztalom, mert nekem unalmas.De lehet orvos szeretnék lenni...mondjuk egy emelt szintűérettségihz képest milyen a kémia az egyetemen?
2014. aug. 2. 16:38
 1/4 anonim válasza:
A testvérem most végezte el az első évét a szotén. Én személy szerint úgy vettem észre, hogy inkább kémiával foglalkoznak, de azzal nagyon durván. Én humán beállítottságú vagyok, ezért nem akarlak félreinformálni, és nem tudom milyen az emeltszintű, de a bátyámat eléggé lefárasztotta az egyetemi kémia, úgy, hogy imádja.
2014. aug. 2. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem sokkal több az emelt érettséginél, csak nyilván kevesebb idő van rá.

Én sose szerettem a kémiát, nem is érettségiztem belőle, de mégis meglett mindkét kémia vizsgám elsőre. Nem az a legdurvább tárgy első évben.

2014. aug. 2. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

az én egyik ismerősöm is biosz fizikával ment orvosira, kémiát nem szerette annyira, most pedig épp rezidens:)

ha fizikából tényleg jó vagy (biosz mellett), akkor szerintem menni fog.

2014. aug. 2. 18:15
 4/4 Machen ***** válasza:

Heló

Én is fizikából és bioszból felvételiztem az orvosira. Első éven a kémia nehezebb volt, de így is meg lehet csinálni.

2014. aug. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!