Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 403-404 pont idén vidéki...

403-404 pont idén vidéki orvosira elég vajon?

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem.
2014. jún. 16. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Mivel tavaly 383 volt Szeged, Debrecen meg 395, ha jól emlékszem, ezért szerintem idén is elég lesz, ha 400 pont felett vagy. Tekintve, hogy az idei biológia emelt nehezebb volt az átlagnál, a mi megyénkben legalábbis rosszabb lett az érettségik átlaga a tavalyinál. Az emelt kémia összesítés szintén nem lett túl fényes. Az emelt fizikáról nincs sok információm, de nekem úgy jött le, hogy akik orvosira mennek, azok többsége inkább a kémiát választja a biológia mellé, szóval szerintem az lesz inkább a mérvadó. Ezért nem hiszem, hogy nagyon emelkedni fog a pont, ha emelkedik egyáltalán. Bár talán csak ha azért, mert azt hallottam, hogy idén valamivel több a jelentkező a tavalyinál. Szóval nem mondom, hogy biztos elég, de szerintem nagy esély van rá hogy igen.
2014. jún. 16. 21:26
 3/4 anonim válasza:
Szerintem elég lesz. Tavalyihoz és az érettségi nehézségi fokàhoz viszonyítva elégnek kell lennie!
2014. jún. 17. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szegedre és Pécsre szerintem igen. Debrecenbe olyan 410 körülire számítok. De ez csak tipp, igazából semmire nem lehet támaszkodni.
2014. jún. 26. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!