Gifted kérdése:
Kötelezővé tehetik gólyatábor?
Figyelt kérdés
Kaposvári egyetemre nyertem felvételit és a beiratkozás a gólyatábor alatt lesz. Az elküldött levélben az áll hogy kötelező a részvétel ami azonban 15.000 Ft. , ami nekem kicsit húzós.2014. aug. 5. 21:25
1/14 anonim válasza:
Szerintem úgy értették, hogy a beiratkozáson kötelező a részvétel, nem a gólyatáborban.
2/14 anonim válasza:
Mondjuk nem ismerem a kaposvári egyetemet, de akkor valószínűleg oda vagy a környékre szervezik a gólyatábort is. Így van értelme az egyidejű beiratkozásnak. Beiratkoznod muszáj elmenni, a gólyatáborba tuti, hogy nem.
3/14 anonim válasza:
Egészen biztosan nem tehetnek kötelezővé semmilyen fizetős programot, valamit félreértettél.
4/14 anonim válasza:
Nekünk is a gólyatábor alatt lesz a beiratkozás. A levélben nem volt odaírva, hogy kötelező lenne. A tervezett programok között volt egy katalógusos előadás, amihez oda van írva, hogy kötelező. Ezek miatt gondoltam én is, hogy kötelező az egész gólyatábor. Nem tudom, hogy igazából kötelező vagy sem.
5/14 anonim válasza:
Szia! Én is oda nyertem felvételt, nem a gólyatábor a kötelező hanem a levélbe le vannak írva a beiratkozás meg ilyenek és csak azokon kötelező a részvétel!:)
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg félreértettem.:)
2014. aug. 6. 10:54
8/14 anonim válasza:
Nálunk is azt írták, hogy a gólyatábor kötelező, ami nyilván nem igaz, csak azért irták, hogy minél többen elmenjenek.
9/14 anonim válasza:
Nálunk a gólyatábor kötelező. Még az is oda volt írva, hogy a mi érdekünkben (ismerkedés, ne legyen kiközösítés, klikkesedés).
10/14 anonim válasza:
Tudnám, miért pocsolnek ezen ennyit az elsősök ... vagyis egy részük. Kötelező és kész. Aztán meg majd panaszkodnak éveken keresztül h nem tudnak beilleszkedni. Minden sulinak megvannak a maga szokásai, beavatási szertartásai, amikből nem lehet kimaradni, mert csak durvább formában üt vissza, és a végén úgyse marad ki pont az, aki eredetileg ki akart. Úgyh igen, kötelező, tessék elmenni! De ha már így első előtt ilyen antiszociálisan indultok neki, hát az szép kilátás a következő évekre nézve ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!