Szerintetek 30 évesen már idős vagyok ahhoz, hogy elmenjek egy gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Már elvégeztem egy főiskola alapképzését és most felvettek egy másik főiskola felsőoktatási szakképzésére. Anno nem mentem el a gólyatáborba és azt tapasztaltam, hogy akik ott voltak, már jóval több emberrel építettek ki kapcsolatot még az iskola megkezdése előtt. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek elmenjek augusztus végén a gólyatáborba vagy fogadjam el a tényt, hogy kiöregedtem... :) Nem szeretnék annyira aktív lenni a programokban, inkább a buli és az ismerkedős része érdekel, nem pedig a kötélhúzás mondjuk... :) Mi a véleményetek? Fiatalos fiú vagyok, azt mondják, hogy kinézek vagy 25-nek, de semmiképp nem 30-nak. Szóval? Mi a véleményetek? :) 30/F2014. aug. 4. 20:38
2/5 anonim válasza:
Szerintem menj el, főleg ha lesznek veled egykorúak is.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor biztos véletlenül kaptam levelet a gólyatáborral kapcsolatban... :) Elmegyek és utána majd hazaküldenek! :)
- " Elnézést uram, ezen a rendezvényen csak minimum BA-val lehet részt venni és Ön egyébként is túl öreg ide! " :):)
2014. aug. 4. 20:55
4/5 anonim válasza:
"nem pedig a kötélhúzás mondjuk" - Ez egy kicsit naív hozzáállás, ha azt gondolod, hogy ilyen jellegű programok lesznek :DDD Inkább sörváltó, ruhalánc stb...
Nem hiszem, hogy bárki is kinézni, elvégre nincs a homlokodra írva. A lényeg, hogy azért te se akarj majd lenézni senkit, csak mert fiatalabb nálad (még akkor se ha 12 évvel), mert azt senki se csipázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!